VälkommenA.P-Photo 


A.P-Photo erbjuder exteriör och interiör fotografering med leverans av bilder till bostadsföretag, fastighetsbolag och fastighetsmäklare i Sverige. Bilderna kan levereras i olika format och användningsområde  till exempel fotolaboratorium, tidning, tryckeri och webb.


Exteriör fotografering 


 Exteriör fotografering används  kamera med och olika objektiv. Zoom-objektiv är objektiv med längre brännvidd som kan användas utomhus. Objektivet används från längre avstånd och kan zooma in detaljer av fastigheter till exempel dörrar och fönster. PC objektiv används också att fotografera fastigheter. Objektivet används att korrigera förvrängda bilder av fastigheter.         


Interiör fotografering


Interiör fotografering används kamera och objektiv med kortare brännvidder. Vidvinkelobjektiv  kan användas som är anpassat till utrymmet. Fotografering genomförs med inomhusljus som kommer från fönster och inomhusbelysning. Inomhusbelysning kan orsaka färgskiftningar när olika belysningar är tända samtidigt. Kameran har vitbalans som kan anpassas till inomhusbelysningen och motverka färgskiftningar.    


Jonas Kokkonen, ägare A.P-Photo